Úvod » Akce-report 2019

3. Vyjížďka pro Matýska

publikováno 09.09.2015 (aktualizováno 23.04.2019)

První zářijový víkend i letos v Droužkovicích patřil motorkářům, příznivcům jedné stopy a nejen jim. 5. 9. 2015 se na droužkovickém koupališti uskutečnila v pořadí již 3. Vyjížďka pro Matýska. Jedná se o benefiční akci pořádanou Motorkáři z Droužkovic ve sprospěch pětiletého Matýska Reinelta, který trpí nevyléčitelnou chorobou - svalovou dystrofií Duchenneova typu.

            Benefiční akci svou účastí podpořily kapely Blues Jim,Normal, Šťastný den,Vláďa Šafránek a Modrý kohout, Covers for lovers, Noire Volters a Soul Keeper, které vystupovaly bez nároku na honorář a svým vystoupením nejen pomohly dobré věci, ale především skvěle pobavily účastníky zmíněné akce.

            V závěru vystoupení Vládi Šafránka byla uskutečněna dražba kytary Miloše Doda Doležala, kterou do dražby věnoval p. Marián Benčič. Vydražená částka 6 000,- Kč se stala součástí celkové vybrané částky.

            Krátce po půl druhé se motorkáři vydali z Droužkovic na spanilou jízdu, které se zúčastnilo 206 motorek v čele s historickým automobilem, v němž seděl malý Matýsek se svou maminkou.

            Součástí doprovodného programu sobotního odpoledne bylo vystoupení velkých i malých orientálních tanečnic z DDM v Chomutově a tanečních skupin Misura a Samantha. Chvíli před půlnocí  vystoupili se svou Ohnivou show Filip Stejný a skupina Fire Angels. Zkrátka nepřišly ani děti, pro které byly připraveny nejrůznější soutěže a skákací hrad. Kdo si troufl, mohl se svézt na koních, pořídit si "motorkářskou" fotografii, či se nechat zkrášlit barvami na obličej.

            Ačkoli vstupné i veškeré doprovodné atrakce byly dobrovolné, podařilo se díky všem účastníkům, účinkujícím, pořadatelům i sponzorům vybrat úžasných 64 868,- Kč, které poslouží k dokončení bezbariérového bydlení pro malého Matýska.

            Rádi bychom touto cestou poděkovali všem, kteří nám pomohli letošní benefiční akci uspořádat - Firmy a společnosti:

PIVOVAR Žatec

POTEX – Pesvice

GINTERIER – Chomutov

SD – Kolejová doprava, a.s. – Tušimice

Firma Jiří HASMAN – Most

M+L Logistik s.r.o. – Jinočany

UPLINE CZ s.r.o. – Jinočany

PROKABEX - Most

INKOD KOVO s.r.o. - Březenec

Dáša HRACHOVÁ – Rudolice nad Bílinou

Soukromé osoby:

Rodina JANDOVA – Kadaň

Pan Hříva – Jirkov

Jiří Mudra – Most

Libor Böhm – Most

Štekrovi - Most

Dále panu Jaroslavu Noskovi, panu Vladimíru Jindrovi a Aleši Kotlanovi za pořízení fotografií, panu Štefanu Řečínskému za zapůjčení historického vozidla a motocyklu na fotografování, firmě Akustika Polák za ozvučení, MAS Sdružení Západní Krušnohoří za zapůjčení stanů a provozovateli droužkovického koupaliště - panu Františku Trhlíkovi za poskytnutí prostor pro konání benefiční akce.

            3. Vyjížďka pro Matýska je již za námi a my můžeme jen doufat, že se i za rok opět společně sejdeme, abychom  podpořili malého Matýska a alespoň trochu pomohli jemu a jeho rodině.

 

                                                                            Za Motorkáře Droužkovice

                                                                            Marek Medvídek Gaier

Obrázky k článku

Album nebylo nalezeno. Zkontrolujte správnost adresy alba na Google Picasa.
https://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/105022803658041167446/album/3VyjizdkaProMatyska?authkey=Gv1sRgCNnyr8y-wuSRhAE&kind=photo&imgmax=1200&thumbsize=144&access=public&max-results=300

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace