Úvod » Akce-report 2019

6.Vyjížďka pro Matýska

publikováno 12.09.2018 (aktualizováno 03.11.2018)

Ve dnech 31. 8. – 2. 9. 2018 proběhla v Droužkovicích na koupališti již tradiční benefiční akce pořádaná Motorkáři Droužkovice – 6. Vyjížďka pro Matýska. Stejně jako v předešlých letech byla celá charitativní akce věnována dětem, které potřebují naši pomoc a podporu, které si zaslouží naši pozornost a náš obdiv.

I letos droužkovičtí motorkáři podpořili pořádáním vyjížďky Matthiase Reinelta z Droužkovic, Magdalenku Kerlikovou z Chomutova a Magdalénku Krebnerovou z Kojetína.

I přes nepřízeň počasí, které nám příliš nepřálo, se sešlo velké množství lidí, kterým nebyl a není osud jmenovaných dětí lhostejný a rozhodli se pomoci.

V pátek 31. 8. svou účastí akci podpořily kapely Scoffers, Fénix, Kreyson official revival a Aliance Rock a v sobotu 1.9. FatBat, Last Rebel, Abdera, Covers for Lovers, Rimortis a Kabát Band CV. Pozornost diváků upoutalo nevšední motorkářské vystoupení Kate Stunt Girl v podání Kateřiny Jandové a nejlepšího českého stuntridera Martina Krátkého. Všichni účinkující se zřekli svého honoráře ve prospěch akce a jmenovaných dětí, za což jim patří naše velké poděkování, stejně jako všem přátelům a ostatním, kteří nám pomohli s organizací a přípravami.

Partnerem celé akce byla PG výrobní společnost s.r.o. . Chtěli bychom touto cestou poděkovat i sponzorům, kteří naši akci podpořili. Byli to - Lékárna OSANA Postoloprty, Obec Droužkovice, SD – Kolejová doprava, a.s., Severočeské doly a.s., PRODECO, a.s., ACTHERM SERVIS, a.s. Chomutov, Canny industry s.r.o., Chomutov, AutoDům Chomutov spol. s r.o., 

PROMA Jirkov, PULS investiční Chomutov, I – MANET spol. s r.o., Údlice, Gestamp Louny, Halus  aktivity Chomutov, A-FORCE - reklamní agentura Most, Dušan Lacko – Droužkovice, Klub WR, Volejbalový klub Chomutov, Zaměstnanci společností: 

PULS investiční s.r.o., SD – Kolejová doprava, a.s., PG výrobní společnost s.r.o.,

Výtěžek letošní vyjížďky se vyšplhal na krásných 90000,- Kč.

Ze srdce děkujeme všem, kdo si první zářijový víkend udělali čas a přišli se nejen pobavit, ale především pomoci.  

 

Motorkáři Droužkovice

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace