Úvod » BAV SE A POMÁHEJ

7. Vyjížďka

publikováno 17.04.2019

~~Vážení přátelé a kamarádi,
V minulých šesti letech jsme každý první zářijový víkend pořádali, Vám asi již dobře známou, charitativní akci s názvem „Vyjížďka pro Matýska“, která je zaměřena na pomoc rodinám s vážně nemocnými dětmi. V prvních čtyřech ročnících jsme naší akcí podpořili malého Matthiase Reinelta,  který trpí svalovou dystrofií Duchenne.   Naše akce už dávno přesáhla hranice našeho kraje a velice nás těší a zároveň motivuje stále se zvyšující účast a zájem o naši akci, proto jsme se rozhodli v posledním pátém a šestém ročníku rozšířit naši pomoc ještě dalším dvěma nemocným holčičkám, které neměly takové štěstí jako my a život jim nadělil těžké onemocnění. Z poměrně malé akcičky v droužkovické hospodě se stal, dle našeho názoru a počtu přibývajících účastníků, celkem pěkný dvoudenní festáček, kde si  tzv. přijdou na své, nejen motorkáři, ale i spousty ostatních příznivců.
 Pomoc je potřebná pro mnoho znevýhodněných dětí, náruč lidí, kteří navštěvují každoročně vyjížďku, je široká a štědrá. Proto se snažíme pomoci co největšímu množství dětiček.
Díky Vaší podpoře se jim snažíme zajistit o něco snazší život, ať nákupem zdravotních pomůcek, či příspěvkem na rehabilitační pobyty, které jim pomohou v léčbě a komfortnějším, již tak složitém osudu.
V letošním roce nás jisté (pro nás absolutně nepochopitelné) okolnosti, donutili zamyslet se nad tím, zda máme ve svém úsilí vůbec dál pokračovat.  Nechceme prát na veřejnosti špinavé prádlo, a celou „aféru“ zaměřenou na pošpinění našeho klubu ještě zhoršit, protože lidská zloba, zášť a sobectví jsou nekonečné.
Nakonec jsme se rozhodli, že to nevzdáme. Věříme, že naše snaha „pomáhat“ má smysl a že je spoustu dobrých lidiček, kteří naši pomoc podpoří.
Od letošního ročníku tedy budete znát naší akcičku pod názvem: 7. Vyjížďka „BAV SE A POMÁHEJ“ protože jak je vidět, jde pomáhat a zároveň se u toho pobavit.
 7.Vyjížďka bude pořádána pro Majdinku Kerlikovou a její obětavou a skromnou maminku Hanku. Podrobnosti o jejich osudu si můžete přečíst v Magdalenky příběhu.

Věříme, že nám Vaši přízeň zachováte a že Vám stejně jako nám nebude osud našich malých krajánků lhostejný. 

Motorkáři Droužkovice alias Blbouni

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace