Úvod » Akce-report 2019

7.Vyjíždka- bav se a pomáhej

publikováno 16.09.2019

Motorkáři Droužkovice i letos, stejně jako předešlých 6 let, uspořádali ve dnech 30.8. - 1.9. 2019 na koupališti v Droužkovicích charitativní akci pod názvem 7. Vyjížďka - "Bav se a pomáhej". Letošní dobročinné setkání příznivců motocyklů a lidí, kteří chtějí pomáhat, pomáhají a není jim lhostejný osud druhých lidí, bylo věnováno malé Magdalence Kerlikové z Chomutova.

Výtěžek celé akce - 46 549,- Kč, bude použit na pořízení stavěcího systému Baffin Automatic RS a úhradu speciálních rehabilitačních programů nehrazených z veřejného zdravotního pojištění pro Magdalenku.

Páteční program akce nastartovaly skupiny Orchidea, následovalo vystoupení Aliance Rock, Guapa Fea a celý večer zakončila kapela Abdera. V sobotu měli návštěvníci akce možnost zúčastnit se Spanilé jízdy, kterou si letos nenechalo ujít 167 motorek, zhlédnout adrenalinové stuntriderové vystoupení Kate Stunt Girl a kaskadérů na čtyřkolkách Living Ramp Stunt nebo ukázky bojových spotů v podání Aikido clubu Kanja Chomutov. Sobotním hudebním programem návštěvníky provázely kapely Covers for Lovers, Kabát Band CV, Tarantule Rock, Brünnfield, Maniac a Carpatia Castle. I letos se všichni účinkující a všichni, kteří při pořádání akce pomáhali, vzdali nároku na honorář ve prospěch malé Magdalenky, za což jim všem patří obrovské díky.

Poděkování patří také provozovateli koupaliště, p. Camprovi, a sponzorům, kteří se na konání akce podíleli, a těmi byli -  Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky - 211, dále Statutární město Chomutov, obec Droužkovice, Eaton Industries s.r.o. Chomutov, Severočeské doly a.s., ACTHERM SERVIS a.s. Chomutov, Alexandr Sochora, Rosťa Havelka, Roman Kerbel, PULS investiční Chomutov, Halus activity s.r.o. Chomutov, A-FORCE - reklamní agentura Most, obec Málkov, Sons of Street Tattoo, Chovservis a.s. divize TORO Hlavečník a p. Řečínskému za zapujčení historického vozidla.

Děkujeme všem, kteří si udělali čas a přišli se nejen pobavit, ale i pomoci.

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace